Kunstvenner udstiller fotografier

0
Anita Andersen kalder dette værk Forfængelighedens Træ. Privatfoto
TirsdaG aften 14. august har IFNs Kunstvenner fernisering i Fremad Nørhalnes klubhus på en udstilling med værker af fotografen Anita Andersen, som også er bosat i Nørhalne.

– Jeg elsker at fotografere og fik interessen ved et tilfælde for snart fire år siden. Nu bruger jeg alt min fritid på at fotografere. Langt hen ad vejen er jeg selvlært i de forskellige teknikker, men hovedvægten af mine billeder er landskabsbilleder, portrætter og makro-fotografering, fortæller hun.

Med Vendsyssel som udgangspunkt for hverdagen bevæger Anita Andersen sig rundt med kamera og finder inspiration til sine billeder i lokalområdet og ved havet.

– Når vejr og vind bliver for træls, så pusler jeg med sjove ting i mit lille fotoværksted som bliver til spændende billeder. Som fotograf med passion for at fange det perfekte øjeblik, søger jeg hele tiden nye veje for at udfordre mig selv, siger hun.

Der er gratis adgang, og udstillingen kan ses i hallens åbningstider frem til og med 23. september.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close