Et af årets naturtalenter er fra Nørhalne

0
En glad Jeppe Støtt Bøjer fra Nørhalne med prisen. Privatfoto
En af vinderne af Årets Naturtalent, der uddeles af forskere fra Aalborg Universitet, er fra Nørhalne. Jeppe Støtt Bøjer går til daglig på Nørresundby Gymnasium, og han fik 2. pladsen for opgaven “Epigenetik.”

– Det føles fedt at vinde. Det er dejligt at få noget god respons på en opgave. At min lærer ville sende den ind til Nordjysk Naturtalent var en stor overraskelse og en stor ros. At jeg så også vinder, det er jo helt vildt, sagde han bagefter og fortsatte:

– Lige nu skal jeg holde et sabbatår og bagefter vil jeg på universitetet og studere. Nok Kemi eller biologi. Jeg har hørt meget godt om AAU, men alle universiteterne er jo forskellige, så jeg har ikke besluttet mig endnu.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close