Et års fødselsdag og nyheder på programmet

0
Diana Møller har netop fejret 1 års fødselsdag med sin Klinik Rosa. Foto: Flemming Dahl Jensen

Diana Højen har netop fejret et års fødselsdag med Klinik Rosa i Aabybro.

Og hun kan se tilbage på et travlt år.

– Efter jeg flyttede klinikken til Aabybro, har jeg følt mig utroligt godt modtaget, og der har været en fin tilgang af såvel nye som “gamle” klienter, smiler Diana Møller.

Det betyder dog ikke, at hun har tænkt sig at hvile på laurbærene.

– Jeg er en person, der rigtigt godt kan lide at udfordre mig selv, så derfor tog jeg i vinter uddannelsen til kostvejleder, så jeg kan rådgive mine klienter i en sundere livsstil, siger Diana Møller.

Og hun er slet ikke færdig med at suge viden til sig.

Over de næste to år vil hun uddanne sig til zoneterapeut.

– Det betyder, at jeg holder lukket onsdag, fortæller hun.

– Til gengæld kommer jeg til at tilbyde elevbehandlinger i zoneterapi, slutter hun.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close