Det startede i mosen: Lokal likør hædret i USA

0
Titte Skotlander Hansen står bag likørbrandet Queens of Denmark. Arkivfoto: Bent Bach
Spiritus fra Skotlander-familien har efterhånden skabt sig et navn. Også i det amerikanske. Ved konkurrencen Fifty Best Liqueurs i New York toppede Queens of Denmark nemlig i år. Titte Skotlander Hansens likørbrand blev nemlig hædret med dobbelte guldmedaljer.

Og det hele startede ved Aabybro.

– Vi købte et nedlagt landbrug i Store Vildmose, og der var alt for mange bær til, vi selv kunne spise dem, fortæller Titte Skotlander Hansen.

Lige præcis de bær blev startskuddet på et destilleri baseret på gode råvarer. Den opskrift høster nu medaljer på internationalt plan.

– Jeg er super stolt over at have vundet dobbelt guldmedalje. Og dybest set er det en meget enkelt opskrift, der bare består af økologiske jordbær, rørsukker og alkohol. Alle vil kunne lave den derhjemme, lyder det fra Titte Skotlander Hansen.

Fire ud af 50 medaljer ved Fifty Best Liqueurs gik til Queens of Denmarks likører.

Hos etablerede restauranter i Købehavn som Claus Meyers Almanak, Christian Puglisis Bæst og spillestedet Hotel Cecil benytter man Queens Of Denmarks likører til at gøre klassiske cocktails nordiske.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close